Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Używane gry ps2

metin65

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam pytanie czy kupujać używane gry na ps2 jest jakaś różnica miedzy nowymi? tzn chodzi mi o mumltiplayer jest do tego potrzebny kod sieciowy gry czy nie ma ?

Opublikowano

No i do tego online na PS2 nie jest w standardzie chyba i trzeba się bawić z jakimiś adaptorami ;) Choć już sam nie pamiętam jak to było. Tak jak powiedział tripipi serwery są pozamykane i nigdzie nie znajdziesz ludzi do gry. Ta konsola jest już stara... Mimo wszystko warto kupić dla wielu gier singleplayer.

Opublikowano

No i do tego online na PS2 nie jest w standardzie chyba i trzeba się bawić z jakimiś adaptorami ;) Choć już sam nie pamiętam jak to było. Tak jak powiedział tripipi serwery są pozamykane i nigdzie nie znajdziesz ludzi do gry. Ta konsola jest już stara... Mimo wszystko warto kupić dla wielu gier singleplayer.

Adapter się kupowało do modelu FAT, nazywa się to Network Adapter. Do Slima wystarczy tylko podłączyć kabel ethernet.

Wiem, że wyszła Fifa w tym roku na PS2... może można zagrać po sieci o ile gra to oferuje.

819531478353821175209.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...